Szívünkön viseljük Földünk sorsát!

A treaclemoon régóta dolgozik azon, hogy ne csak az emberek egészségét és jóllétét szolgálja, hanem a Föld védelméhez is hozzájáruljon!

A műanyag vitathatatlanul ott van a legjobb és leghasznosabb emberi törekvéseink bajnoki táblázatán. Ez egy erős, könnyű és formázható varázsanyag, amelyet több ezer termékben használnak, amely kényelmet, és biztonságot biztosít mindennapjainkban. 

Csak azzal nem számoltunk, hogy amit csupán néhány alkalommal használunk, az 450 éven keresztül bomlik le!

Nem csodára van szükség, vagy a műanyag eltávolítására a világunkból, hanem a felhasználási és újrafelhasználási szokásainkon kell változtatnunk. Ezért csatlakoztunk a Prevented Ocean Bound Plasztik programhoz.

treaclemoon az óceánok védelméért

A Prevented Ocean Plastic a legnagyobb óceánvédő program, amely a műanyag hulladékot még az óceánba kerülése előtt összegyűjti, így megakadályozza, hogy havonta több mint 1000 tonna műanyag kerüljön az óceánba. Ha egyszer egy palack az óceánban kerül, már túl késő. A só és a nap károsítja a műanyagot, így nagyrészt újrahasznosításra alkalmatlanná teszi azt. Az újrahasznosításra szánt hulladékot kimossák, fertőtlenítik és tesztelik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelel az EU csomagolási szabványainak. Annak, hogy új műanyagból többet adnak el, mint újrahasznosított műanyagból, egyetlen fő oka van. Az, hogy olcsóbb, nem pedig az, hogy jobb minőségű.

A treaclemoon azért csatlakozott a programhoz, hogy általa a Földet is tisztábbá és élhetőbbé tegye!  

Eddig 2 millió  partközeli műanyag hulladék palackból készültek palackjaink!

újrahasznosított műanyag
Prevented Ocean Plastic
újrahasznosítás

A treaclemoon tusfürdők palackjai 100%-ban ilyen újrahasznosított műanyagból készülnek

Legyél a környezetvédelmi aktivistánk!

Ha treaclemoon tusfürdőt vásárolsz, akkor nemcsak bőröd tisztaságáról és egészségéről gondoskodsz, de a Föld tisztaságáért is sokat teszel, hiszen minden tusfürdő 100%-ban újrahasznosított palackban kerül a polcokra! Minden palack átlagosan 1,2 újrahasznosított palackot tartalmaz, mely – hála neked – már nem szennyezi tovább az óceánt!

Környezetvédő