testradírok

Radírozz! - tavaszi megújulás treaclemoon testradírral

A tavasz a természet megújulását jelenti, de bőröd számára is új lendületet tartogat!

Tudtad, hogy a testradírozás felér egy "tavaszi nagytakarítással" bőröd számára?

A nedves bőr testradírral történő masszírozása által eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, valamint fokozzuk a bőr vérkeringését, így több oxigénhez jutnak sejtjei.  Élénkül az anyagcsere, fokozódik a sejtek regenerációja, és az új sejtek képződése. A bőr megjelenése ezáltal simábbá, egészségesebbé és ragyogóbbá válik.

A treaclemoon testradírokban a 100%-ban természetes kókuszdió héjából származó radírozó szemcsék finoman távolítják el az elhalt hámsejteket, segítve a bőr regenerációját és az új sejtek kialakulását.
A teljes test felületén nevdes börön dörzsöljük gyengéd masszírozó mozdulatokkal, majd vízzel öblítsük le! 

A treaclemoon testradírok nemcsak a fizikai megújulást segítik elő, hanem az érzékeknek is kellemes élményt nyújtanak. Illatuk és textúrájuk egyaránt segít elmerülni a tavasz varázsában, és a zuhanyzás vagy fürdés egy olyan rituálévá válhat, amelyben testünk és lelkünk is megújulhat és új lendületet kaphat.

Tehát a tavasz beköszöntével, gondolj arra, hogy a bőröd is megérdemli a frissességet és a gondoskodást. Használd a treaclemoon testradírokat,  és érezd, ahogyan bőröd újjászületik, élettel teli és ragyogó lesz!

Keresd a dm és a Rossmann polcain!